Over mij

Beatrice Roldaan, arts 

In 1986 heb ik mijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Na 6 jaar als arts algemene chirurgie en 4 jaar als arts revalidatiegeneeskundige te hebben gewerkt, heb ik ervoor gekozen om me te specialiseren in de homeopathie. Ik zag dat deze geneeswijze antwoorden gaf, waar de reguliere geneeskunde dat niet altijd had. In 1996 heb ik de opleiding afgerond bij de Stichting Homeopathische Opleidingen (SHO). Sinds 1998 heb ik mijn eigen praktijk. In eerste instantie paste ik alleen homeopathie toe. Inmiddels heb ik dit uitgebreid met biofysische en orthomoleculaire geneeskunde en werk ik samen met het Microbiome-Center om zo meer integraal te kunnen werken. Ook heb ik de opleidingen Leefstijlcoach en Positieve gezondheidszorg afgerond. Ik ben lid van de werkgroep Artsen voor niet-toxische tumortherapie.

In 2004 hebben wij het Gezondheidscentrum Parkstraat opgericht om met meerdere disciplines te kunnen samenwerken en zitten we in een prachtig pand in het centrum van Arnhem.

Ik ben lid van AVIG: Artsenvereniging voor Integrale Geneeskunde.

 

 

Overige disciplines

In Gezondheidscentrum Parkstraat kunt u verder terecht voor psychologische hulp (Pia Visser), fysiotherapie, acupunctuur, craniosacraal therapie (Remy van As en Agnes Reinds), gokverslaving (Feite Hofmans). Ook beschikken we over een groot yogacentrum (Michiel Neervoort). Alle zorgverleners delen de holistische visie op gezondheid en ziekte. Meer informatie kunt u vinden op www.gcparkstraat.nl.

Start typing and press Enter to search