IMG_0078 simone bea kl

Over de artsen

laatste foto Beatrice 2Beatrice Roldaan, arts 

In 1986 heb ik mijn studie geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Na 6 jaar als arts algemene chirurgie te hebben gewerkt, maar helaas niet de opleiding heb kunnen doen, heb ik ervoor gekozen om me te specialiseren in de homeopathie. Ik zag namelijk dat deze geneeswijze antwoorden biedt waar de reguliere geneeskunde dat niet altijd had. In 1996 heb ik de opleiding afgerond bij de Stichting Homeopathische Opleidingen (SHO).In de tussentijd heb ik 4 jaar als arts revalidatiegeneeskunde gewerkt. Sinds 1998 heb ik mijn eigen praktijk in eerste instantie alleen voor homeopathie, maar ne uitgebreid met biofysische en orthomoleculaire geneeskunde om zo een meer integraal te kunnen werken. In 2004 hebben we het Gezondheidscentrum Parkstraat opgericht om met meerdere disciplines te kunnen samenwerken en zitten we in een prachtig pand in het centrum van Arnhem.

 

Met collega’s in de regio heb ik samenwerkingsverband SAHRA: Samenwerkende Artsen voor Homeopathie Regio Arnhem. Ik ben lid van AVIG: Artsenvereniging voor Integrale Geneeskunde.

laatse foto simone-1Simone Karcher, arts

Ik ben begonnen als reguliere  huisarts.  Tevens heb ik één jaar als arts psychiatrie en consultatiebureauarts gewerkt. In 2000 heb ik de opleiding voor homeopathie voor artsen afgerond. Deze geneeswijze spreekt me aan omdat het een integrale kijk op ziekte en gezondheid heeft. Ook vind ik het belangrijk dat homeopathie de natuurlijke ontwikkeling tot zelfherstel stimuleert. De behandeling laat mensen vaak meer grip te krijgen op hun leven en situatie. Dit maakt mijn werk extra boeiend.

Omdat ik me wil blijven ontwikkelen, volg ik diverse trainingen en workshops. Zoals de inmiddels afgeronde tweejarige basisopleiding psychosynthese en de focusopleiding voor professionals. Naast mijn werk in Gezondheidscentrum Parkstraat werk ik parttime als huisarts in het antroposofische artsencentrum Aquamarijn te Arnhem.

Overige disciplines

In Gezondheidscentrum Parkstraat kunt u verder terecht voor psychologische hulp (Pia Visser), fysiotherapie, acupunctuur, craniosacraal therapie (Remy van As en Agnes Reinds), kindercoaching (Feite Hofmans), klassieke homeopathie (Muriël Wagenmans). Ook beschikken we over een groot yogacentrum (Michiel Neervoort). Alle zorgverleners delen de holistische visie op gezondheid en ziekte. Meer informatie kunt u vinden op www.gcparkstraat.nl.

Start typing and press Enter to search